Skate 4 – här är första trailern

ea skate 4 illu 2022

Äntligen har EA släppt den första trailern på hett efterlängtade Skate 4. Spelet presenterades hela 12 år efter att Skate 3 lanserades och vi får vänta ett bra tag till innan det kan släppas till butik.

I den nya videon som släpptes under torsdagen så visas bara ytterst lite av Skate 4. Dessutom är det en tidig version av spelet som presenteras, så det gäller att ta innehållet med en nypa salt då allt kan ändras.

Faktum är att början på videon är en varningstext som säger att videomaterialet är från en ”pre-pre-pre-alpha” vilket är helt galet tidigt för en spelstudio/utgivare att visa något. Speciellt för EA.

Om du är sugen på att testa Skate 4 före alla andra så kan du anmäla dig som förhandstestare.

Då får du chansen att prova spelet och ge återkoppling till EA så att spelet kan förfinas och fixas inför den riktiga lanseringen senare under 2022 eller 2023.

För att testa Skate 4 så krävs att du 1) blir vald och 2) godkänner det avtal som EA presenterar för dig. Det är strikt förbud att dela information om spelet exempelvis. Läs mer i den officiella FAQ:n här om vad som gäller.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.