Skarp version av watchOS 7.4 är släppt – ladda ner idag

Logga in på din iPhone direkt från handleden

apple watch uppdaterad watchos 144 2021 1

Apple har äntligen släppt den skarpa versionen av watchOS 7.4. Det betyder att du genast kan lägga smartklockan på laddaren och installera uppdateringen.

De stora nyheterna i watchOS 7.4 lyser med sin frånvaro. Främst handlar det om buggfixar och sårbarhetsfixar. Undantagsvis för stödet att logga in på din iPhone med hjälpa av smartklockan.

Lästips: Apple: Här är lösningen på dålig batteritid och GPS-data med watchOS 7.0

Fördelen med att använda smartklockan för att logga in på mobiltelefonen är stor i dessa corona-tider. Om du har ansiktsmask så fungerar inte Face ID – och här kan din Apple Watch vara en räddare i nöden.

För att installera watchOS 7.4 måste din Apple Watch ha minst 50 procent batteri, vara på laddaren och ha initierat installationsprocessen.

Gå till Watch-appen på din iPhone eller iPad, navigera till Allmänt > Programuppdatering. Voila, nu kan du starta processen och när du vaknar imorgon kör du senaste watchOS 7.4 på din Watch.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.