Sjätte säsongen av Black Mirror på Netflix den 15 juni (trailer)

black mirror netflix promo illu

Sjätte säsongen av populära serien Black Mirror släpps på Netflix. Premiärdatum är den 15 juni och du kan se den senaste trailern här under. Den nya säsongen har totalt fem nya avsnitt.

The stories are all still tonally Black Mirror through and through — but with some crazy swings and more variety than ever before

Avsnitten i sjätte säsongen av Black Mirror

“Joan Is Awful”

En genomsnittlig kvinna är chockad över att upptäcka att en global streamingplattform har lanserat en prestigefylld TV-drama-adaption av hennes liv – där hon porträtteras av Hollywood A-listan Salma Hayek Pinault.


“Loch Henry”

Ett ungt par reser till en sömnig skotsk stad för att påbörja arbetet på en artig naturdokumentär, men de dras till en saftig lokal historia som involverar chockerande händelser från det förflutna.

“Beyond the Sea”

I ett alternativt 1969 brottas två män på ett farligt högteknologiskt uppdrag med konsekvenserna av en ofattbar tragedi.

“Mazey Day”

En plågad stjärna förföljs av påträngande paparazzi samtidigt som hon hanterar konsekvenserna av en smitningsolycka.

“Demon 79”

Norra England, 1979. En mildfärdig försäljningsassistent får höra att hon måste begå förfärliga handlingar för att förhindra katastrof.

Kända skådespelare i sjätte säsongen av Black Mirror

Några av de tyngre namnen som dyker upp i nya säsongen är bland annat Salma Hayek Pinault, Michael Cera, Aaron Paul och Josh Hartnett.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.