Se första avsnittet av Halo på YouTube – helt gratis! (med VPN)

halo infinite master chief 2021
Bild från Halo Infinite

Du har väl inte missat att spelserien Halo har en tv-serie? Den går just nu på Paramount Plus och i skrivande stund finns två avsnitt att kolla på. Om du inte abonnerar på filmtjänsten så kan du se första avsnittet på YouTube.

Den hösta upplösningen du kan välja är 1080p och det finns bara undertexter på engelska. Men om du kan leva med det så får du en utmärkt introduktion till serien och kan ta beslut om du vill prenumerera för att se fler avsnitt.

Avsnittet är tyvärr regionlåst till USA. Det betyder att du behöver en VPN med servrar i USA för att tv-avsnittet ska ladda korrekt. Tacksamt nog finns många bra alternativ att välja mellan, även gratisvarianter om du inte vill köpa en VPN-tjänst.

Paramount Plus har även första avsnittet på sin webbsajt som en kostnadsfri visning. Dessvärre bakom samma regionlåsning som på YouTube. De har även de första avsnitten till Star Trek Picard och Star Trek The Vulcan Hello om de är mer intressanta.

https://www.youtube.com/watch?v=Bkf1pAhs_KY
Ser du ett felmeddelande istället för Halo-avsnittet? Då är du inte ansluten till en VPN-server i USA.

Vi föredrar svenska OVPN som är en av de bästa tjänsterna vi provat för svenska användare.

Vill du ha en kostnadsfri VPN-tjänst så kan du prova Atlas VPN som har två amerikanska servrar att använda (samt en server i Nederländerna). Gratisvarianten av Atlas VPN tillåter även att du ladda ner filer och liknande, däremot inte streamingtjänster, då måste du ta fram plånboken.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.