Samsung Smart Monitor M5, M7 & M8 är här

Samsung Smart Monitor M8

Samsung har introducerat 2023 års smarta monitorer på den globala marknaden, med betydande uppgraderingar för tre av modellerna. Lanseringen omfattar modellerna M8, M7 och M5 (med modellkoderna M80C, M70C, M50C).

Flaggskeppsmodellen är M8 och den finns i flera färgalternativ – Warm White, Daylight Blue, Sunset Pink och Spring Green – för att matcha din inredning. Skärmens panel har UHD-upplösning med 400 nit ljusstyrka och är utrustad med en magnetisk och avtagbar kamera.

M7 har 4K-upplösning / M5 har full HD-upplösning

M7-modellen är tillgänglig i Warm White medan M5-modellen finns i svart eller vit. Alla tre modeller finns som både 27 tum och 32 tum. Smart Monitor M7 har UHD-upplösning medan M5 får nöja sig med full HD-upplösning.

Tack vare den inbyggda IoT-hubben kan användare enkelt styra sina kompatibla IoT-enheter från hemmet direkt via monitorn. Båda M8 och M7-modellerna är utrustade med inbyggda röstassistenter, inklusive både Bixby och Amazon Alexa.

Samsung Smart Monitor M8

De första modellerna av Samsungs 2023-smarta monitorer kommer att anlända till Norden i augusti. Priserna för de svenska modellerna väntas ligga enligt följande:

  • Smart Monitor M8: 7 990 till 9 990 kronor
  • Smart Monitor M7: 6 990-7 490 kronor
  • Smart Monitor M5: 4 190-4 490 kronor
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.