Samsung Galaxy Tab S – många erbjudanden för de som köper

samsung-galaxy-tab-s-titanium-10-5

Samsung Galaxy Tab S är på gång till butikerna och för att locka köpare vill den sydkoreanska tillverkaren locka med en hel mängd erbjudanden.

Den som köper en Galaxy Tab S får inte mindre än 30 erbjudanden att ta del av och flera av dem är helt klart attraktiva. Vad sägs om ett års Premium-konto hos Evernote, 50 GB extra lagring på Dropbox under två år och en gratis Kindle-bok varje månad?

Molntjänster som Dropbox är mycket praktiska när man vill säkerhetskopiera viktigt filer och Evernote är en fantastisk tjänst för att spara alla typer av texter och filer i molnet – båda riktigt välkomna bland erbjudandena i min mening.

Uppskattar man nyheter så kan nämnas att man även får sex månaders tillgång till The Economist, Wall Street Journal och The Washington Post. Till det får man även tolv veckor av The New York Times. Koderna för dessa användas på respektive webbsajt.

Intresset för Galaxy Tab S är skyhögt och Samsung visar tydligt vad de tycker om konkurrenterna. Det här är en supertunn surfplatta med högupplöst skärm och ett bra pris, något som är tänkt att slå stenhårt mot såväl Apple som Sony. Båda är bland de tyngsta konkurrenterna på marknaden idag och de lär få det tufft en tid framöver.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.