Samsung Galaxy S20 släpps till butik den 6 mars 2020

Samsung Galaxy Logo

Förhandsbokningar bekräftar när Galaxy S20 finns att köpa i butik och släpps till förhandsbokare. Du behöver inte vänta speciellt länge efter lanseringen den 11 februari – nya uppgifter direkt från Samsung bekräftar datum.


Samsung Galaxy S20 kan köpas i butik den 6 mars 2020. Det avslöjar ny uppgifter från webbsajen SamMobile. Och det är inte helt ologiskt då nya mobilserien lanseras den 11 februari – bara månaden tidigare alltså.

Huruvida uppgifterna är sanna eller inte återstår att se. Enligt SamMobile är det beställare av Galaxy S20 som fått förhandsbokningsmejl som ska ha bekräftat datumet. Butiken de beställde från? Samsung.

Notera att den 6 mars inte nödvändigtvis gäller för alla marknader och alla variationer av Galaxy S20.

samsung galaxy s20 reservation prelansering 2020

När man förhandsbeställer en Galaxy S20 från Samsung visas en liten varningstext: “Not all Galaxy devices are eligible for this offer”. Ett tydligt tecken på att du inte ska förvänta dig supersnabb leverans med vissa modeller.


Den som vill ha en Galaxy S20, Galaxy S20 Plus eller Galaxy S20 Ultra vid lanseringen lär behöva vara mycket snabb med beställningen.

Även om Samsung väntas öka priserna – igen – så är det en av årets största lanseringar, och sannolikheten att alla de första enheterna bokas slut är stor om du väntar för länge. Vilken modell är du sugen på? Skriv en kommentar och berätta!