Samsung Galaxy S III – här är specifikationerna!

samsung-headquaters-logo


Samsung Galaxy Note III väntas bli ett riktigt monster till smartphone och om man ska tro de senaste uppgifterna till SamMobile så är sanningen inte långt ifrån ryktet. Alla specifikationer som nämns här är långt ifrån bekräftade, men SamMobile har ett rykte om sig att vara tillförlitliga – så vi får hålla tummarna och se om det stämmer.

Vad ska då Samsung Galaxy Note III får för specifikationer? Jo, enligt uppgift rör det sig om en 5,86-tumsskärm med upplösningen 1080p, 3 GB internminne och Samsungs egna Exynos 5420-processor. Telefonen ska även få upp till 64 GB lagringsutrymme och SamMobile tror sig vet att vi får två olika varianter av modellen – SM-N900 och SM-N9005.

Vill ni ha närmare och mer detaljerade uppgifter? Här kommer lite mer information att ta del av:

  • 5,86-tumsskärm med upplösningen 1 920 x 1 080
  • 1,8 GHz Exynos 5420-processor
  • ARM Mali-T628 MP6 grafikprocessor
  • 3 GB internminne
  • 16GB, 32GB och 64GB lagringsutrymme
  • 13 megapixelkamera på baksidan
  • Optisk bildstabilisering

Om Galaxy Note III följer samma tillvägagångssätt som Galaxy S4 så lär den första varianten av telefonen se ut som specifikationerna ovan och de andra ha en annan processor. Galaxy S4 i USA använder en Exynos-processor med den europeiska varianten har en Snapdragon-processor. Så det lär inte komma som en chock om nya supertelefonen går samma väg, eller hur?


Gällande batteriet finns olika uppgifter där SamMobile rapporterar att telefonen får ett på 3 200 mAh medan PhoneArena istället tror på 3 450 mAh. Exakt vad som gäller återstår att se, så håll tummarna för ett större och kraftfullare.

Vad skulle ni vilja se för hårdvara i Samsung Galaxy Note III?