Samsung Galaxy Fit en storsäljare – slutsåld på tio dagar!

samsung-gear-fit

Enligt en nyligen släppt rapport ska Samsung ha sålt hela den första sändningen med Galaxy Fit på bara tio dagar.

Närmare 250 000 exemplar av Galaxy Fit sålde därmed slut på mindre än två veckor och bara en tiondel av dessa släpptes i hemlandet Sydkorea.

Nu finns en brist på det populära smarta armbandsuret på vissa marknader men förhoppning ser Samsung till att fylla på butikshyllorna nu under våren.

Gear Fit fick blandade reaktioner vid lanseringen och inte minst det faktum att informationen på den lilla skärmen kvar kunde roteras har kritiserats starkt på sina håll.

Nu när en nyligen släppt uppdatering har löst den biten är Samsung på god väg att ha en storsäljare till att ståta med – och nu återstår att se hur Gear 2 och Gear 2 Neo säljer.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.