Safari 58: Ladda ner nya versionen idag till macOS High Sierra

safari 58 logo

Apple har släppt Safari Technology Preview 58 – en testversion med alla nyheter som släpps med Safari i macOS 10.14 ”Mojave” senare under 2018.


Safari Technology Preview 58 kan du testa funktioner som automatiskt genererade lösenord och förbättrad Intelligent Tracking Prevention. Två funktioner som hjälper dig med högre säkerhet och starkare integritet på internet.

En av de stora fördelarna (för dig åtminstone) med Intelligent Tracking Prevention är att Facebook inte längre kan spåra din framfart på internet. Pixlar- och Gilla-knappar som annars håller koll på din surfhistorik går alltså om intet.

En liten men trevlig detalj är också att Safari 58 kan visa ikoner på flikarna. Det kompletterar namnet på sidan och gör det lättare att snabbt känna igen vad som finns i vilken flik.

Safari 58 visades först upp under WWDC 2018. Som vanligt bjuder nya versionen bara på några få större förbättringar och desto fler fixar under huven.

Är du riktigt sugen på att prova nya versionen redan idag kan du ladda ner den härifrån. Allt som behövs är en dator med macOS High Sierra, vilket är den senaste versionen innan macOS Mojave släpps senare i år.

 

Tänk bara på att Safari Technology Preview 58 inte är färdigutvecklad. Det betyder att appen kan ha en hel rad otrevliga buggar som inte är dokumenterade än. Dock ska det inte kunna hända något värre än att webbläsaren kraschar och du får starta om den.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.