reMarkable v3.5 uppdatering – här är alla nyheter

remarkable 2 tablet 2021

Om du använder läs- och skrivplattan reMarkable så har vi en trevlig nyhet åt dig – det har släppts en ny uppdatering som lägger till många förbättringar.

Allt nytt med version 3.5

  • Förenklad skrivupplevelse: Alla alternativ för skrivverktygen har konsoliderats till en meny.
  • Förbättrad kopiera/klistra in: Text som klistras in mellan olika anteckningsböcker behåller sitt ursprungliga format. Det gäller även från webbsajter till anteckningsböcker.
  • Rullningslister: Nya rullningslister har lagts till för effektiv navigering i långa dokument. Du kan även flytta listerna om du vill.
  • Light Sleep: Funktionen Light Sleep är tillbakaoch den gör att du kan ha kvar anteckningar på skärmen utan att batteriet dräneras. Upp till två timmar kan de visas.

Inget revolutionerande nytt med version 3.5

Det är inget stort och revolutionerande som reMarkable introducerar till sin läs- och skrivplatta.

Men det gör inget. Det är starka förbättringar som lyfter plattan till det där lilla extra med QOL-fixar (Quality of Life). Det blir helt enkelt roligare och trevligare att använda produkten.

Vår favoritnyhet är att de har samlat alla funktioner för pennor på samma plats. Det gör det smidigare att byta mellan olika stilar när vi skriver och ritar.

Via reMarkable

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.