ReCore: Definitive Edition är här – billigare & med extra uppdrag

recore-definitive-edition

ReCore: Definitive Edition har listats på Microsoft Store. Den nya versionen av spelet kommer inte bara med en prissänkning utan även ett extra uppdrag och en ny Corebot.


Uppdraget kallas ”Eye of Obsidian” och den Corebot man får heter T8-NK. Tyvärr har Microsoft snålt in rejält på beskrivningen av nyheterna och det är inte mycket vi får reda på via Microsoft Store.

Vad vi däremot vet är att spelet har stöd för HDR på de tv-apparater som stöder det och att en uppdatering är på gång för Xbox One X. Det betyder att ReCore: Definitive Edition kan dra nytta av nya spelkonsolens kraftfulla hårdvara, och vi hoppas så klart på fullt 4K-stöd.

Frågan är nu bara hur befintliga ägare av ReCore reagerar på att Definitive Edition inte bara är billigare utan ger extra material. Det ryktas att de som har standardversionen kan få en gratis uppgradering med nyheterna, men det återstår att se om så är fallet.

Originaltiteln släpptes initialt som en Play Anywhere-titel vilket betyder att alla digitala kopior är spelbara på såväl Xbox-konsoler som Windows 10-datorer. ReCore: Definitive Edition är inte bekräftad att vara för Play Anywhere, så är det något du absolut måste ha bör du avvakta med ett köp tills det är helt spikat.


ReCore: Definitive Edition lanseras officiellt den 29 augusti. Originalet är ett fantastiskt spel med snabba rörelser, intensiva strider och en öppen värld att röra sig i. Ett spel värt att köpa och köra från början till slut.

Spelet listades snabbt på Microsoft Store men ser inte ut att finnas där i skrivande stund. Om listningen var ett misstag vet vi inte, men någon på Microsoft verkar ha tryckt på knappen av misstag. Kommer du att köpa spelet? Skriv en kommentar och berätta!