QuickOffice till Android – nu helt gratis!

google-quickoffice-android

QuickOffice till Android är nu helt gratis att ladda ned och använda. Efter att Google köpte upp programmet fungerar det nu till såväl Android som IOS och man behöver inte betala en krona för det. Med QuickOffice kan man öppna, redigera och spara dokument, kalkylark och många fler filtyper.

Förutom att QuickOffice klarar att öppna Microsoft Office-filer (vilket känns som ett måste om man vill få någon användare överhuvudtaget idag) så erbjuds även möjligheten att få 10 GB extra lagringsutrymme till Google Drive. Logga in på ditt Google-konto via QuickOffice innan den 26 september så får du det i två år!

Notera att det kan ta några veckor innan du märker av ändringen på Google Drive då de 10 GB man får kan dröja något. Oavsett om du öppnar Office-filer regelbundet på dina mobila enheter eller bara vill ha möjligheten om det dyker upp ett behov så är QuickOffice ett dugligt alternativ.

Du hittar QuickOffice på Google Play här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.