Popcorn Time är tillbaka – version 4.0 är släppt

popcorn time v4 2020

Popcorn Time är tillbaka – den populära appen för att strömma och kolla på piratkopierad film på internet har gjort ett populärt återtåg.

Popcorn Time är en Netflix-inspirerad app från 2014 för att strömma och kolla på piratkopierad film över internet.

Med Popcorn Time behöver du inte ladda ner filmerna som på normalt vis över torrent; allt strömmas i bakgrunden medan du kollar direkt via appen.

När appen initialt släpptes tog Popcorn Time internet med storm tack vare sin. Gränssnittet gjorde det busenkelt att titta på piratkopierad film och filmbolagen fullkomligt exploderade av raseri.

Stor uppdatering av Popcorn Time med version 4.0

Trots många kontroverser och otaliga nedstängningar av appen genom åren så har Popcorn Time på något vis överlevt till idag.

Och medan coronaviruset sveper över världen och tvingar miljontals människor att stanna hemma så väcks Popcorn Time till liv på nytt med en stor uppdatering till version 4.0.

Den nya versionen fungerar precis som den gamla, numera icke-fungerande, med ett praktiskt gränssnitt och en hel rad nya filmer som inte gick att hitta tidigare. Popcorn Time varnar dessutom numera om användaren inte har en VPN-anslutning aktiv.

Du kan läsa mer och ladda ner en beta-version av nya Popcorn Time här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.