Dubbel XP i World of Warcraft till den 20 april 2020

world of warcraft battle for azeroth

Blizzard vill dra sitt strå till stacken under coronavirusets framfart. Därför får alla spelare av World of Warcraft nu dubbel XP i spelet. Men passa på – det sker bara under en begränsad tid.


I takt med att allt fler uppmanas stanna hemma från skola och arbete så erbjuder många företag olika fördelar som ska underlätta hemmasittandet. Spel och filmer släpps snabbare, kostnader för olika abonnemang sänks och mycket mer.

Blizzard som står bakom populära spel som Diablo III, Overwatch och World of Warcraft har nu meddelat att de vill erbjuda sina spelare en bonus för att stanna hemma och spel det senare.

Alla som kör World of Warcraft får dubbel XP fram till den 20 april 2020.

Det gäller dock bara dig som har Starter Edition, Legion eller Battle for Azeroth. Spelar du Classic-versionen är det däremot normal XP-nivå som gäller, så inga fördelar där alltså.


Du behöver inte göra något för att aktivera den ”buff” som läggs på alla aktiva spelare. Buffen heter ”Winds of Wisdom” och den fungerar helt automatiskt på alla dina karaktärer i spelet.

Det här är ett perfekt tillfälle att öka nivån på alla dina karaktärer som inte har nått maxnivå än. Om du inte vill betala för månadsprenumerationen kan du installera och prova World of Warcraft kostnadsfritt upp till nivå 20 på alla karaktärer.

Här är det korta meddelandet från Blizzard om dubbel XP i World of Warcraft.