Popcorn Time är tillbaka — officiella applikationen

Popcorn Time

Popcorn Time är en ständig nagel i ögat på filmindustrin och det var säkert många inom Motion Picture Association of America (MPAA) som var mer än nöjda när första Popcorn Time-appen stängdes ner.

Utvecklarna har hotats med domstol och dryga böter tvingades man lämna piratappen åt sitt öde — men nu är den igång igen. Med ett nytt fokus som även inkluderar lagligt material från bland annat Vodo gör utvecklaren om Popcorn Time till något mer än bara ett enkelt sätt att piratkopiera.

Applikationen har av onda tungor kallats piratkopierarnas Netflix och vi kan inte annat än hålla med. Popcorn Time är otroligt enkel att använda, visar några av de mest populära och senaste filmerna — utan att det kostar dig en krona.

Ladda ner från officiella webbsajten

Vad som sker nu är att ursprungsappen kommer att underhållas med jämna mellanrum men det huvudsakliga arbetet kommer att ske kring Butter. Det är projektet som ligger till grund för Popcorn Time och som är på rätt sida av lagen, åtminstone om man frågar MPAA.

Vill man hjälpa till med utveckligen av Popcorn Time bör enligt utvecklarna istället hjälpa med Butter då förbättringar där med tiden letar sig in i den mindre lagliga varianten. Som användare bör man endast använda den officiella applikationen då risken då man inte utsätts för samma risk för malware. Många fuskappar med samma namn har spridits de senaste månaderna och det lär inte avta.

Vill du prova Popcorn Time — se till att ladda ned rätt applikation från den officiella webbsajten, som ni hittar här.