Pebble uppdaterad till version 2.3

pebble.jpg

Pebble uppdaterar sin applikation för IOS och släpper ny mjukvara till sitt smarta armbandsur.

Mjukvaran i Pebble har nu nått version 2.3 och får med den optimerad anslutning via Bluetooth LE, stabilitetsförbättringar och möjligheten att hoppa förbi notifieringar genom att dubbeltrycka på upp- eller ner-knapparna.

Gällande IOS-appen som nu är i version 2.2.2 så har vi nu fått en ny volymkontroll för Musik-appen och möjligheten att sortera Pebbles medföljande appar – klicka på supportalternativet i Pebble-appen till IOS för mer information.

Läs mer och ladda ned Pebble-appen på App Store.

Som vanligt gäller det att vara försiktig när man uppdaterar med ny mjukvara – speciellt kanske gällande Pebble som vid ett tidigare tillfälle fick en dålig uppdatering med stora problem som följd.

Den som vill vara försiktig kan alltid vänta med att uppdatera till v2.3 och se om problem rapporteras på nätet.

Vill man uppdatera direkt kan detta göras via Pebble-appen till Android eller IOS.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.