Pebble – nu med stöd för alla notifieringar

Pebble


Pebble får äntligen stöd för alla notifieringar i Android.

Med nya version 2.1 av Pebble för Android får vi både stöd för alla notifieringar i Googles populära plattform och möjligheten att avsluta samtal direkt via armbandsuret.

Samtidigt uppdateras även den interna mjukvaran i Pebble till version 2.8. Nyheterna är få, men vi får åtminstone utökat språkstöd med karaktärer så armbandsuret nu kan visa hela 80 olika språk.

Pebble är kanske inte den funktionsrikaste smartwatchen på marknaden, inte heller ståtar den med färgskärm eller andra batterislukande specifikationer. Istället är Pebble ett strömsnålt alternativ till LG G Watch, Moto 360 och Samsung Gear-serien – och jag som själv har en Pebble fullkomligt älskar den.

Utmärkt batteritid

Från full laddning tar det ofta närmare fem dagar innan batteriet måste laddas igen, stabil kontakt med telefonen, funktionerna är precis vad jag behöver (alltså helt basic med notifieringar och visning av meddelanden) och allt bara fungerar perfekt.


Eventuellt kommer jag att uppgradera mig med en Pebble Steel i framtiden, men frågan är om tillverkaren har en ny, uppgraderad modell på gång.

Nämnvärt om version 2.1 av Pebble för Android är att släppet rullas ut just nu. Cirka 10 procent av alla användare kan få den i skrivande stund, men om du väntar lite så dyker den garanterat snart upp som en uppdatering – om den inte redan gjort det.