Nya Outlook för Android har stöd för Samsung S Pen

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook för Android har fått en ny uppdatering. Senaste versionen är 3.0.134 och med den följer två nämnvärda nyheter och en rad generella, ospecificerade buggfixar.


Vad är de stora nyheterna med version 3.0.134 av Outlook för Android?

Ny startbild när du öppnar appen: Nyligen fick Outlook en ny och omarbetad logotyp. Startbilden som visas när du öppnar appen har justerats så att den nya logotypen visas, istället för den gamla.

Stöd för Samsung S Pen: Med Samsung Galaxy Note 10 introducerades en ny och förbättrad S Pen. Nya Outlook för Android har fått stöd för den nya S Pen-varianten, vilket betyder att du kan använda vissa av de tillhörande funktionerna.

Generella förbättringar: Varje ny uppdatering till Outlook har en mängd generella förbättringar som Microsoft inte vill specificera. Det handlar om små optimeringar och buggfixar som gör livet lite enklare för dig bara.

Vad var nytt med föregående version (3.0.131) av Outlook för Android?

Den enda nämnvärda förbättringen som släpptes med version 3.0.131 av Outlook är snabbförslag.


För vissa e-postmeddelanden kan du få snabbförslag som med ett knapptryck kan skickas till avsändaren av meddelandet du öppnat.

Detta snabbsvar kan givetvis redigeras om du vill det, eller bara helt ignoreras så klart.

Varför ska jag använda Outlook och inte Gmail?

Ska jag fortsätta använda Gmail, byta till Outlook eller kanske prova utmärkta Spark-appen?

Det finns faktiskt inget enkelt svar på den frågan. Vårt råd är att du ladda ner den app du vill prova och ser om den motsvarar dina förväntningar efter en tids användning.

Avfärda inte en app efter att bara ha provat några minuter. Låt en finnas med ett tag och prova lite fram och tillbaka. Ofta måste man låta en app eller tjänst mogna lite med användandet och vana sitter ibland djupt hos en del.

Ibland handlar det om små nyanser som gör att ena eller andra appen fungerar bättre. Som att just-den-där-tjänsten kan kopplas till e-postappen eller att bilder hanteras på ett visst vis. Alla har vi små anledningar till varför man tycker om A eller B.

Var kan jag läsa mer om Outlook och ladda ner appen på min telefon?

Microsoft Outlook för Android hittar du på Google Play Store. Det är en gratisapp utan in-app-köp och Outlook fungerar utmärkt som ett komplement (eller som ersättare) till Gmail – även om du inte har ett Google-konto.

Appen väger in på 105 MB om du har en Android-telefon och hela 301 MB om du använder en iPhone. Du behöver en telefon med minst Android 5.0 eller iOS 11 för att köra Outlook