Nya Nexus 7 släpps i Sverige till hösten

asus-nexus-7-2013

Nya Nexus 7 kommer att släppas i Sverige till hösten. Andra generationens Nexus 7 har redan funnits på den amerikanska marknaden i två månader med positiva recensioner till följd – om man bortser från de som lider av GPS- och pekskärmsproblem. Generellt är det här en surfplatta som hyllats av teknikpressen och jag ser verkligen fram emot dess lansering i Sverige.

Eftersom Google har ålagt Asus ansvaret för lanseringen utanför USA så kommer denna att fördröjas en hel del. Detta för att Google även har som krav att tillverkaren måste ha exceptionell koll på lagernivåer så att dessa motsvarar marknadens krav. Därför vet vi bara att nya Nexus 7 kan släppas till hösten och det utan närmare information om datum.

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.