Nya mobilspelet från Niantic – NBA All World

niantic nba all world illu 2022

Spelutvecklaren som skapat det otroligt populära mobilspelet Pokémon Go – Niantic – arbetar på ett nytt mobilspel kallat NBA All World.

Spelet bygger på samma koncept i grunden som Pokémon Go. Det betyder att handlingarna är platsbaserade och du gör olika saker beroende på vart du befinner dig.

Du rör dig på en karta med hjälp av mobiltelefonens GPS och du kan även använda kameran i mobilen för AR-inslag. Precis som i Pokémon Go.

När NBA All World släpps så kan du spela på både Android och iOS. Spelet är tillgängligt från oktober via de officiella spelbutikerna Play Store och App Store.

Niantic erbjuder möjligheten att förregistrera sig för mer information om spelet. Om du bidrar med din mejladress, födelsedag och vart i världen du befinner dig så får du ett nyhetsbrev av Niantic med fler detaljer när det finns.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.