Ny trailer till The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (3:e trailern)

the legend of zelda tears of the kingdom 2022 1

Nintendo har nyligen släppt den tredje och sista trailern för sitt kommande spel, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Detta är det senaste äventyret i Hyrule och följer legenden om Zelda.

Spelet ser ut att bygga vidare på Breath of the Wild, som Nintendo släppte för sex år sedan, med storslagna landskap och actionfyllda scener. Trailern avslöjar även nya egenskaper hos huvudkaraktären Link, inklusive nya attacker och möjligheten att hoppa mellan flytande platåer i luften.

Nintendo ser verkligen ut att pressa ut mest möjliga potential ur sin gamla Switch-konsol för att skapa en fantastisk upplevelse för spelarna. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ser ut att ha det lilla extra som kommer att göra spelet till en riktig höjdpunkt för Nintendo Switch-spelare.

Det är klart att det inte är en enkel resa, men som trailern antyder är Link vår sista hopp. Vi saknar fortfarande mycket information om berättelsen till spelet, men väntan är snart över.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpps exklusivt för Nintendo Switch den 12 maj, så se till att vara redo för äventyret!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.