Nvidia släpper ShadowPlay med nya Geforce v331.65 WHQL

nvidia-geforce-gtx-760ti

Spela in från när du spelar på datorn – och gör det hårdvaruaccelererat med hjälpa av nya Nvidia ShadowPlay. De senaste drivrutinerna från den erkända grafikkortstillverkaren erbjuder nu möjligheten att spela in video medan men spelar och för att avlasta datorns processor så används en liten del av grafikkortets prestanda.

Version 331.65 WHQL erbjuder inte bara ShadowPlay utan även optimerade drivrutiner för nya spel som Battlefield 4, Batman: Arkham Origins och Call of Duty: Ghosts. Enligt uppgift ska drivrutinerna ge upp till 19 procents bättre prestanda i olika spel som körs med Geforce 400-seriens grafikkort (jämfört med v327.23) och så finns det givetvis de vanliga profilerna för SLI och Surround.

Ladda ned de nya drivrutinerna här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.