Nvidia GeForce Now får spel från Bandai Namco Europe

Nvidia Geforce Now

Nvidia fortsätter att utveckla sin speltjänst GeForce Now. Än så länge saknas det breda utbudet som Microsoft väntas lägga till i framtiden. Men tills dess får vi en annan utgivare som bjuder på sin spelkatalog, nämligen Bandai Namco Europe.

Första spelen: Little Nightmares-serien

De första spelen från utgivaren som släpps på GeForce Now är bland annat Little Nightmares, Little Nightmares II, Get Even och 11-11 Memories Retold. I blogginlägget om tillkännagivandet tillade man:

Vårt samarbete med NVIDIA kommer att möjliggöra för fler spelare att njuta av Bandai Namco-titlar som ’Little Nightmares’ på sina enheter, tack vare kraften i GeForce NOW-molnet.

Anthony Macare, Bandai Namco Europe

Utöver Bandai Namco Europas spel lägger GeForce Now till ytterligare tre spel den här veckan: Mordhau, DE-EXIT – Eternal Matters och canVERSE.

Det är knappast de mer välkända, större AAA-spelen på marknaden. Men varje nytt tillägg lyfter GeForce Now och gör den bättre.

lg smart tv nvidia geforce now 2021

GeForce Now strömmar i 4K från LG OLED 2023

En relaterad nyhet är att du som har en senaste generationens LG OLED från 2023 nu kan strömma dina spel i så kallad ”native 4K”-upplösning.

Det betyder att du får full, högupplöst bild direkt från GeForce Now till din LG OLED TV. Bilden är skarpare och mer detaljrik än om du kört på en lägre upplösning eller med uppskalningstekniker.

Modellerna som omfattas är bland annat C3-serien, G3-serien och B3-serien. Självklart kräver detta också ett GeForce Now Ultimate-medlemskap, som kostar 199 kronor per månad. Och du måste äga spelen som du vill köra.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.