Nu kan du ladda ned Star Wars: The Force Awakens i bästa kvalitet

star wars the force awakens

Star Wars: The Force Awakens går nu att piratkopiera i bästa kvalitet. En utgåva som kommer på Bluray-skiva senare i år har nämligen läckt ut på flera torrentsajter.

Först i april är det tänkt att Star Wars: The Force Awakens ska finnas i butik men som med så många andra filmer skedde en läcka i förtid. Det har lett till en massiv anstormning och enligt webbsajten TorrentFreak laddades filmen ner fler än 250 000 gånger de första 12 timmarna.

Hade det bara varit en så kallad screener eller telesync så hade nog Disney och Lucasfilm inte morrat så mycket, men nu rör det sig om en bluray-utgåva och det lär få de båda företagen att gnissla tänder.

Den läckta filmen har inget extramaterial men räkna med att det når ut på internet inom sin tid också. Crackergruppen REPLiCA som står bakom bluray-läckan lär inte vara sena med att försöka få ut extramaterialet också.

 

Star Wars Force Awakens Replica Bluray

Årets mest nedladdade film?

Är vi då säkra på att det verkligen är en bluray-utgåva som lagts ut? Jajamen säger REPLiCA som har lagt ut en bild på den bluray-skiva som användes. Ouch, Lucasfilm och Disney. Ouch.

Sist vi kollade försökte fler än 150 000 personer ladda ner filmen samtidigt och den är på god väg att bli årets mest nerladdade film. Vi kan nog räkna med att nedladdningen tar en del av försäljningen som börjar i april och höra samma visa från storbolagen om hur dåligt piratkopiering är.

Filmbolagen har arbetat hårt för att eliminera torrentsajter, med gott resultat dessutom. The Piratebay står dock stadigt i vinden trots de senaste årens händelser kring sajten, något som lär sticka lika mycket i ögonen på bolagen som att Star Wars: The Force Awakens läckt ut.

Vi tänker inte länka till någon sajt som delar den här filmen men en enkel sökning på Google lär ge de sökresultat som önskas.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.