Nu finns ChatGPT för iPhone och Android (officiell app)

ChatGPT
Foto: Levart_Photography

Äntligen finns en officiell app för ChatGPT. Du kan ladda ner den till din iPhone idag via Apple App Store – och den är helt kostnadsfri att använda.

Har du en Android-telefon så finns ingen app i skrivande stund. Däremot arbetar OpenAI på en officiell app även här, så håll ut. Den är snart redo att släppas.

För vanliga användare som använder gratis-varianten så finns tillgång till GPT-3.5 medan betalande Plus-kunde får tillgång till senaste GPT-4.

Du kan välja att skriva dina frågor och kommandon via text, eller spela in dem med röststyrning och mikrofonen på din mobiltelefon. Eftersom du är inloggad så sparas alla dina konversationer på ditt konto.

Allt du gör på datorn respektive mobiltelefonen synkroniseras automatiskt mellan de olika enheterna så att du alltid ser vad du gjort tidigare.

ChatGPT-appen är både kostnadsfri och fri från annonser. Det kan jämföras med hur Microsoft översållar sin AI-implementation i Bing med reklam.

Via OpenAI

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.