Netflix till Wii U har fått en stor uppdatering

wiiunetflix3a


Netflix till Nintendo Wii U har fått  en stor uppdatering som gör filmtjänsten jämlik med upplevelsen på Xbox och Playstation.

Äntligen får alla med Wii U grundläggande funktioner som byte mellan individuella profiler, möjlighet att fortsätta spela upp en tidigare sedd film eller serie och automatisk uppspelning av nästa avsnitt.

Wii U är en konsol som hamnat i skymundan men som har flera positiva egenskaper och inte minst ett stort spelutbud riktat mot barn. Det är något som Xbox och Playstation inte ens kommer i närheten av i fråga om antal.

Netflix finns på många plattformar

Idag räcker det dock inte med ett bra spelutbud utan funktioner runtomkring måste också vara såväl många som bra. Att ha en bra applikation för Netflix känns som ett måste då filmtjänsten blir allt mer populär på svenska marknaden.


Jag har idag Netflix på min Iphone 6 Plus, Macbook Pro 13 (2015), Xbox One, Samsung Smart TV, Ipad 3, Samsung Galaxy S4 och Dell XPS. Netflix finns till i det närmaste alla tänkbara plattformar och jag som är storanvändare välkomnar utvecklingen.

Använder du Netflix och i så fall på vilka plattformar?