Netflix – störst, bäst, enklast

Netflix logo


Netflix är största filmtjänsten i Sverige

Netflix är den i särklass bästa filmtjänsten på svenska marknaden med ett brett utbud av filmer och serier.

Närmare 2.5 miljoner i Sverige har tillgång till filmtjänsterna Netflix, HBO Nordic och Viaplay, alla tre utmärkta tjänster på sina egna vis. Absolut störst är Netflix med 1.5 miljoner användare.

Fungerar på flest enheter

Lästips: Få ut mer av Netflix – 9 utmärkta tips

Det är inte så konstigt med tanke på att Netflix kan används på hur många enheter som helst, från tv-apparater till smartphones och datorer. Man har dessutom utmärkt bildkvalitet, bra ljud och ett lättanvänt gränssnitt.


Personligen föredrar jag Netflix framför både HBO Nordic och Viasat, även om jag använder mig av alla tre. Faktum är att jag har sagt upp mitt abonnemang på Canal Digital och kör bara filmtjänsterna via internet.

Så enkel att dottern klarar det

Följande enheter i mitt hem kan köra Netflix; Samsung Smart TV, Playstation 4, Asus C300, Samsung Galaxy S4, Samsung laptop, Ipad Gen 3. Dagens teknik är så enkel att använda att min dotter på tre år utan svårigheter får igång Netflix och önskad film på alla enheterna (övervakad givetvis).

Vilken filmtjänster tycker du är den bästa idag? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Läs mer om nyheten på IDG.