Need for Speed Unbound släpps den 2 december – här är första trailern

need for speed unbound lowres 2022 leaked

EA har släppt den första trailern till kommande Need for Speed Unbound. Med det nya racingspelet får en helt ny grafisk stil som skiljer sig rejält från vad de tidigare spelen i serien. Och de första reaktionerna har inte varit de bästa för spelstudion.

Need for Speed Unbound använder så kallad cellshading som ger ett mer ritat eller målat intryck snarare än att vara grafiskt realistisk som många andra spel.

Beskrivningen till det kommande racingspelet säger att spelaren kommer tävla mot tiden, poliser och även delta i kvaltävlingar på veckobasis för att slutligen ta sig till den ultimata gaturacingtävlingen i Lakeshore.

Givetvis kommer du att kunna specialdesigna alla dina bilar med både nya utseenden och trimmade delar som ger dig fördelar på banorna. Det ingår även ett helt nytt soundtrack med tunga låtar från stora delar av världen.

En nämnvärd detalj är att rapparen A$AP Rocky uppvisas i trailern som både en in-game-karaktär och med sin musik. A$AP Rocky har haft en hel del kontroverser bakom sig och greps bland annat i våras på en flygplats i Los Angeles för misstanke om både misshandel och hot med vapen. Rapparen är även dömd för misshandel i Sverige efter ett uppträdande på en festival i Stockholm under 2019.

Need for Seed Unbound släpps den 2 december 2022. Spelet finns att skaffa till Playstation 5, Xbox Series X/S och PC. Om du däremot har en Switch eller Playstation 4 / 4 Pro så faller du helt i kylan, åtminstone vid lanseringen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.