Far Cry 6 GOTY Edition finns nu på Microsoft Store

far cry 6 2021

En tidigare oannonserad version av Far Cry 6 har lagts upp på Microsoft Store. Det handlar om en så kallad “Game of the Year”-version som innehåller ett säsongspass för spelet, vilket betyder full åtkomst till alla tidigare släppta expansioner, inklusive Far Cry 3 Blood Dragon Classic Edition.

Det är dessutom inte allt. En rad i beskrivningen till Far Cry 6 GOTY Edition indikerar att köparen dessutom får tillgång till en ännu osläppt expansion.

Expansionen heter “Lost Between Worlds” och den har ett i skrivande stund okänt lanseringsdatum. Inte heller vet vi vad expansionen innehåller, men namnet indikerar att det är något övernaturligt på gång.

Första trailern till Far Cry 6

Högt pris om du vill ha allt som Far Cry 6 erbjuder

Prislappen för hela härligheten är skyhög. Du får visserligen mycket för pengarna, men att betala 1 239 kronor för GOTY Edition är minst sagt att ta i från tårna från Ubisofts sida. Här är de aktuella priserna på Microsoft Store idag.

  • Far Cry 6: 292 kronor
  • Far Cry 6 Deluxe Edition: 374 kronor
  • Far Cry 6 Gold Edition: 416 kronor
  • Far Cry 6 GOTY Edition: 1 239 kronor

Förutom säsongspaket med alla expansioner, både de tre gamla och det ännu osläppta, så ingår även tre tilläggspaket.

  • Croc Hunter Pack
  • Jungle Pack
  • Vice Pack

Alla tre har sina särskiljande, distinkta stil med unika utseenden som inte går att få tag på i spelet på annat vis.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.