När presenteras iPhone 14? Apple-kännare säger den 7 september

Apple Logo
Bild: Jimmy Jin, Unsplash

Om du väntar på att Apple ska presentera nya och förbättrade iPhone 14-serien så är väntan snart över. Enligt Apple-kännaren Mark Gurman kan vi få se de nya mobiltelefonerna redan den 7 september.

Och precis som de senaste åren så kan vi få fyra iPhone 14-modeller, den här gången i två olika storlekar och ingen Mini-variant. Om vi ska tro de senaste uppgifterna så planerar Apple att släppas följande modeller:

  • iPhone 14 (6,1 tum)
  • iPhone 14 Pro (6,1 tum)
  • iPhone 14 Max (6,7 tum)
  • iPhone 14 Pro Max (6,7 tum)

Mark Gurman säger även att Apple har skickat ut ett meddelande till alla butiker om att de ska förbereda sig på butikssläpp den 16 september. Huruvida det stämmer återstår att se, men det är inte otänkbara datum.

Via Macrumors

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.