Logitech släpper laddningsstation för iPhone, Apple Watch & AirPods

logitech 3 in 1 apple charger

Logitech har lanserat en laddningsstation för iPhone, Apple Watch och AirPods. Modellen är en så kallad 3-i-1-lösning för att ladda alla prylarna samtidigt. Men smakar det så kostar det – rejält!

Laddningsstationen från Logitech är en kostsam men effektiv pryl för dig som är väletablerad i Apples ekosystem.

Även om den trådlösa laddningen använder Qi-standarden – och därmed fungerar med alla andra Qi-kompatibla produkter – så är den främst tänkt att användas med Apples mobila prylar.

Enligt Logitech har den trådlösa laddningen till Apples telefoner optimerats för snabbladdning med 7.5 watt. Det ska vara möjligt även med andra telefoner än iPhone-serie, men exakt hur snabbt återstår att se från oberoende recensioner.

Logitechs officiella lista över kompatibla mobiltelefoner omfattar bland annat följande:

  • Apple iPhone 11-serien, XS/XR-serien, iPhone X och 8-serien
  • Samsung Galaxy S10-serien, 9-serien, 8-serien, 7-serien, Note 10/9/8/7/5
  • Google Pixel 4-serien och 3-serien
  • LG G8-serien, G7-serien, G6, V50/40/30

Besök Logitechs produktsida för den kompletta listan över mobiltelefoner som stöds.

För AirPods och Apple Watch stöds alla släppta modeller som kan laddas trådlöst.

För AirPods betyder det att de måste ha ett laddningsskal som stöder trådlös laddning och alla Watch-modeller på marknaden omfattas så klart med.

Cirkapriset för 3-i-1-laddaren är 129.99 USD, eller runt 1 600 kronor inklusive moms.

logitech 3 in 1 apple charger 1
Bildkälla: Logitech

Det är mer än många andra, redan väletablerade aktörer med laddare för Apples prylar. Kända namn som Belkin och Mophie har utmärkta laddare till lägre pris.

Det är mer än många andra, redan väletablerade aktörer med laddare för Apples prylar. Kända namn som Belkin och Mophie har utmärkta laddare till både högre och lägre pris.

Osäker vad som fungerar med Apples prylar? Ett tips är att utgå från Apples officiella tillbehörssida. Allt som finns där är garanterat att fungera med företagets alla modeller.

Det är mer än många andra, redan väletablerade aktörer med laddare för Apples prylar. Kända namn som Belkin och Mophie har utmärkta laddare till lägre pris.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.