Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

logitech-g602-wireless-gaming-mouse


Logitech G602 Wireless Gaming Mouse är en ny spelmus för gamers som värdesätter trådlöst spelande utan att behöva oroa sig för batterier som tar slut. G602 Wireless Gaming Mouse ska nämligen klara fenomenala 1 400 timmar på en enda laddning, en siffra som lär sättas på prov av många.

Tyvärr  betyder inte 1 400 timmar den bästa prestandan då den här modellen kommer med två olika prestandaprofiler – performance och endurance. Den sistnämda är anpassad med strömsparande funktioner och lämpar sig bäst för vanligt kontorsarbete. Performance däremot sänker den siffran rejält.

Cirka 250 timmar på en laddning ska performance ge, men då med ökad precision och effektivitet. Gällande G602 Wireless Gaming Mouse så finns 11 programmerbara knappar som ska hålla för 20 miljoner nedslag per knapp. Sensorn heter Logitech Delta Zero med upplösning på 250-2 500 dpi.

Den trådlösa anslutningen till datorn sker via USB-mottagare som arbetar i 2,4 GHz-bandet. Glidytorna är tillverkade i fluoretenplast och det finns även en förlängningssladd om man behöver det. Driften av datormusen sker med två AA-batteriet men kan minskas till bara en för önskad viktminskning.


Logitech G602 Wireless Gaming Mouse är väntad till handeln inom kort och cirkapriset är 799 kronor.

Via Sweclockers