Allmänt

LG D830 – här är första testresultatet!

lg-d830-html5-testresultat

LG D830 är en ny smartphone som har läckt ut på internet och som i sin färdiga form kan komma att heta LG G3 eller LG G2 Pro. Enligt uppgift ska den har en kamerasensor på 13 megapixel och Android 4.4 “KitKat” är förinstallerad från start. Modellen dök upp i resultaten på en webbsajt kallad HTML5Test där man kan testa hur bra en webbläsare hanterar webbinnehåll.

Om man fokuserar på modellnamnet D830 så kan nämnas att det är väldigt likt Nexus 5 som har D820 och D821. Den telefonen tillverkas av LG tillsammans med Google och LG G2 som finns att köpa idag kallas D802. Exakt vad vi kommer att få se framöver är ännu okänt, men det pratas om stöd för 4K-uppspelning, skärm i full-HD och 4G/LTE-stöd.

Marknaden för smartphones hårdnar allt mer och det krävs ordentligt med hårdvara för att tillverkarna ska kunna erbjuda sina kunder det allra senaste. LG är en av de populärare tillverkarna tack vare Nexus-serien tillsammans med Google och G2-modellen har fått riktigt positiva betyg sen lanseringen. Nu är frågan var D830 kommer in i bilden och om den når övre skiktet i mellanklassen eller kanske ända upp som flaggskepp.

Vad tror ni är på gång?

Taggar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close