LG D830 – här är första testresultatet!

lg-d830-html5-testresultat

LG D830 är en ny smartphone som har läckt ut på internet och som i sin färdiga form kan komma att heta LG G3 eller LG G2 Pro.

Enligt uppgift ska den har en kamerasensor på 13 megapixel och Android 4.4 ”KitKat” är förinstallerad från start. Modellen dök nyligen upp i resultaten på en webbsajt kallad HTML5Test. En sajt där man kan testa hur bra olika webbläsare hanterar webbinnehåll.

Modellnamnet D830 är väldigt likt Nexus 5 som har modellnamnen D820 respektive D821 beroende på variant. Den telefonen tillverkas av LG tillsammans med Google och LG G2 som finns att köpa idag kallas D802. Exakt vad vi kommer att få se framöver är ännu okänt, men det pratas om stöd för 4K-uppspelning, skärm i full-HD och 4G/LTE-stöd.

Marknaden för smartphones blir allt mer tuffare och det krävs ordentligt med hårdvara för att tillverkarna ska kunna erbjuda sina kunder det allra senaste.

LG är en av de mer populära tillverkarna tack vare Nexus-serien tillsammans med Google och G2-modellen har fått riktigt positiva recensioner sen lanseringen. Frågan är var D830 kommer in i bilden och om modellen når övre skiktet i mellanklassen – eller kanske ända upp som flaggskepp.

Vad tror ni är på gång?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.