Ladda ner Prey kostnadsfritt från Epic Games Store

Epic Games Store

Om du har Epic Games Store på datorn så får du inte missa chansen att ladda ner storspelet Prey helst kostnadsfritt. Men bara under en begränsad period.

Fram till den 19 maj så är Prey gratis tillsammans med två andra spel: Jotun: Valhalla Edition och Redout Enhanced Edition.

Prey är utvecklat av spelstudion Arkhane Studios och spelet släpptes 2017. Genren är scifi-skräck och du får snällt räkna med mer än en jumpscare under spelets gång.

Normalpriset för Prey är 279 kronor på Epic Games Store. Spelet laddar du ner gratis här (kom ihåg: fram till den 19 maj!)

Det här är inte första gången som Prey är gratis att ladda ner. Spelet var en del av Epic Games stora julkampanj där mängder av spel var gratis under korta perioder; just Prey mellan den 25 och 26 december.

Den andra spelen som är kostnadsfria just nu är Jotun: Valhalla Edition och Redout: Enhanced Edition.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.