Läckta bilder på Samsung Galaxy Note 10 bekräftar detaljer

samsung galaxy note 10 leaked fcc

Bilder på Samsung Galaxy Note 10 har läckt via amerikanska FCC. Den 11 juli 2019 lade myndigheten ut bilderna – och även om de idag har tagits ner så spreds materialet snabbt över internet.


Totalt läckte FCC tre bilder på Samsung Galaxy Note 10. Och de avslöjar en hel del om den kommande mobiltelefonen.

Bland annat bekräftas att Galaxy Note 10 inte har någon hörlurskontakt. Åtminstone inte den traditionella 3,5mm-kontakten. Det här går helt i linje med tidigare läckta renderingar på telefonen.

Galaxy Note 10 blir en markerat rektangulär enhet med skarpa kanter, tre kameror på baksidan, en kamera på framsidan och stöd för S Pen.

samsung galaxy note 10 leaked fcc 2

De tre kamerorna är på den vänstra bakre sidan; en väntas vara en djupläsande sensor. På framsidan sitter en ensam frontkamera mitt i skärmen på den övre delen. Den aktiva styluspennan sitter på enhetens nedre högra sida.


Och som ovan nämns finns ingen analog hörlurskontakt att hitta någonstans.

Eftersom Galaxy Note 10 har en USB-C-port kan du istället använda denna för hörlursanslutning. Allt som krävs är ett par USB-C-lurar eller en liten adapter för USB-C-till-3,5mm.

Noterbart på bilderna är också att de saknar den dedikerade Bixby-knapp som tidigare Galaxy S-telefoner har.

Samsung Galaxy Note 10 kommer att presenteras den 7 augusti 2019. Samtidigt väntas en storebrorsmodell – Galaxy Note 10+ – samt smartklockan Galaxy Watch Active 2 presenteras.