Just nu: ARK: Survival Evolved helt gratis

Epic Games Store

Om du har funderat på att skaffa ARK: Survival Evolved så är det hög tid att slå till – spelet är nämligen helt gratis på Epic Games Store just nu.

ARK: Survival Evolved är gratis med jämna mellanrum men har du inte skaffat spelet än så är det hög tid. Det är ett actionfyllt överlevands- och äventyrsspel med dinosaurier, vad mer kan man önska sig?

Multiplayerspel för överlevnad och äventyr

Spelet är ett multiplayerspel där spelaren börjar sin resa med i princip inget alls på kroppen. Saktar bygger man upp sin karaktär tills man har resurserna för att ta över och rida på skräckinjagande, förhistoriska megaödlor.

Så här beskriver spelstudion bakom ARK: Survival Evolved sitt spel:

Stranded on the shores of a mysterious island, you must learn to survive. Use your cunning to kill or tame the primeval creatures roaming the land, and encounter other players to survive, dominate… and escape!

Låter det lockande? Det är det också! Och riktigt roligt, men tänk på att den här typen av spel alltid är bäst tillsammans med kompisar.

Oavsett – passa på att skaffa spelet nu när det är gratis, oavsett om du vill spela det eller inte.

Du hittar ARK: Survival Evolved på Epic Games Store här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.