Jedi Fallen Order 2 presenteras före sommaren 2022

jedi fallen order

Tyckte du att Jedi Fallen Order var bra och hoppas på en efterföljare? Håll i handkontrollen (eller datormusen), för vi tror oss veta att Jedi Fallen Order 2 kommer att presenteras redan före sommaren 2022.

Enligt de uppgifter som finns idag så arbetar utgivaren EA med spelstudion Respawn för att färdigställa så mycket som möjligt för en officiell presentation av spelet under spelmässan E3.

Och redan innan mässan drar igång i juni så kan vi få en första glimt av spelet. En dramatisk sådan dessutom, om vi ska tro allt vi vet idag.

Läs mer: Gods Will Fall är gratis på Epic Games Store

Oklart när Jedi Fallen Order 2 kan släppas

Okej, så vi vet (förhoppningsvis) att Jedi Fallen Order 2 kommer att presenteras för E3-mässan, under E3-mässan och släppas någon gång under 2022. Så när kommer spelet att finnas tillgängligt för spel. När…släpps…Jedi Fallen Order 2?!

Det enkla svaret är att vi inte vet. Inget vet förutom EA och Respawn. Om ens de vet just nu.

EA har rättigheterna till Star Wars-spel på konsol fram till 2023, så även om spelet inte kommer just i år så har de åtminstone ett extra år på sig att får rätt på allt och lansera Jedi Fallen Order 2.

Vi har sett många, tråkiga lanseringar där spelen antingen inte mött fansens förväntningar (Battlefield 2042 och Biomutant någon?) eller varit så buggigt att det knappt gick att spela (vi kollar på dig Cyberpunk 2077).

Med Jedi Fallen Order 2 ser vi hellre en lansering 2023 än att Remedy tvingas skynda på utvecklingen och släpper ett halvfärdigt spel. Det finns omspelningsvärde i det första spelet – vi kan vänta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.