iOS 12.3 och tvOS 12.3 har fått beta-versioner

Apple Logo

Apple har släppt de första beta-versionerna av iOS 12.3 och tvOS 12.3 till utvecklare. Bland nyheterna hittar vi en ny Apple TV-app som är planerad att släppas officiellt senare i maj. Appen ersätter den befintliga, gamla appen med en rad förbättringar.

Om du vill prova iOS 12.3 eller tvOS 12.3 krävs att du har en iPhone eller Apple TV som stöds av versionerna. Dessutom måste du vara en registrerad utvecklare hos Apple via Apple Developer Center.

Så länge det är klart kan du logga in som användare och ladda ner mjukvaran till dina enheter. Om du är osäker på hur man gör kan du läsa mer på den officiella supportsidan här.

Om du har tredje generationens Apple TV – som är omdöpt till Apple TV HD – finns även en beta-version av Apple TV Software 7.3 Den kan laddas ner och installeras via iTunes idag. Enda nyheten där är stöd för att testa AirPlay från appar mot en Apple TV.

När det kommer till iOS 12.3 och tvOS 12.3 så finns i skrivande stund ingen ändringslogg med nyheterna. Räkna dock med att information börjar komma så fort de stora tekniksajterna börjar sina tidiga tester.

Brukar du testa beta-versionerna? Vilka erfarenheter har du av beta-versioner av Apples mjukvara? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.