Instapaper – här är nya designen!

instapaper beta 2013

Instapaper är en riktigt bra webbtjänst för att man snabbt ska kunna spara intressanta länkar från olika webbplatser och sedan synkronisera dessa mellan olika plattformar. Under flera år har dock tjänsten fått dras med samma design, något som nu är på väg att ändras. Beta-versionen av nya Instapaper är tillgänglig för alla med ett konto och nu ser på bilden ovan hur det ser ut.

Utvecklarna bakom sajten har verkligen moderniserat utseendet och gett gränssnittet ett fräschare inslag än tidigare. Sett till nya funktioner så är de få i antal och fokus har istället lagts på hur tjänsten ska se ut. Detta avspeglas även på applikationerna till Android och IOS, båda på gång men i skrivande stund inte släppta. Här är bättre filter den stora nyheten.


Instapaper är helt klart värd en titt om man sparar många länkar och vill ha ett smidigt sätt att organisera dessa. Det kostar inget att använda webbtjänsten, men applikationerna kostar under 30 kronor vardera om man inte vill gå via webbläsaren. Vill du se hur nya Instapaper ser ut? Här är en länk till deras betasida. Tänk på att designen kan komma att ändras innan den färdiga versionen släpps för alla.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.