Hur mycket kostar Razer Kiyo Pro?

razer kiyo pro illustration press 2021 2

Razer Kiyo Pro är en ny, förbättrad webbkamera som släpptes i februari 2021. Den nya modellen kompletterar gamla Kiyo från 2017 med ny kamerasensor, förbättrad optik och inte minst en skyhög prislapp.

  • Cirkapris på 219 euro med frakt eller runt 2 200 kronor
  • En prisökning med 60 procent mot gamla Kiyo
  • Högre upplösning, HDR och bättre kamerasensor
  • Saknar inbyggt ringljus som Kiyo har

Razer Kiyo Pro har ett rekommenderat cirkapris på 209 euro. Det är kostnaden när du köper webbkameran via Razers egna webbutik. Utöver det tillkommer 10 euro i fraktkostnad.

Slutkostnaden blir 219 euro, vilket omräknat blir cirka 2 200 kronor med frakt till Sverige.

Lästips: Har Razer Kiyo Pro inbyggd belysning / ringljus?

I skrivande stund har svenska webbutiker inte fått in webbkameran i lager, eller ens lagt upp produkten med svenska priser. Räkna med ett pris en bit över vad Razer tar med påslag och frakt inom Sverige.

Jämfört med gamla Razer Kiyo är det en prisökning med nära 60 procent. För det extra prispåslaget får du högre upplösning, HDR-stöd och en mycket bättre kamerasensor. Vad du däremot inte får är det inbyggda ringljuset som Kiyo har.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.