Här tittar du på årets WWDC (2022)

Macbook Pro
Tianyi Ma, Unsplash

Äntligen är det dags för WWDC där Apple presenterar allt nytt som släpps till iOS, iPadOS, macOS, watchOS och tvOS. En hel rad nyheter och förbättringar är att vänta – och vi är så klart supertaggade på vad som kommer att visas.

Förutom uppdateringarna så kanske vi även får se en ny Macbook Air. Det har ryktats att Apple planerar att visa den nya modellen under WWDC, men det finns motstridiga uppgifter som säger att så inte alls blir fallet.

Apple brukar normalt använda WWDC som en plattform för att visa ny mjukvara, inte lansera nya prylar. Men, Apple har överraskat oss tidigare. Under 2019 visades exempelvis Mac Pro, två år tidigare släpptes iMac Pro och HomePod under WWDC.

Kanske får vi se en Macbook Air trots allt under kvällens evenemang? Exakt kl 19.00 drar det igång och du hittar YouTube-strömmen där presentationerna sker här under.

Här ser du WWDC 2022

Du kan också titta på WWDC 2022 via Apples webbsajt och den inbyggda TV-appen i alla dina Apple-prylar.

Appen finns till Apple TV, iPhone, iPad och alla Mac-datorer.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.