Halo Reach – nu gratis med Xbox Live Guld

halo-master-chief

Halo Reach är nu gratis för Xbox 360 om du är Live Guld-prenumerant.

Passa på att ladda ned kanonspelet Halo Reach – helt gratis – fram till slutet på september månad.

Den som har Xbox Live Guld kan nämnligen få spelet utan kostnad tack vare Microsofts ”Games with Gold” och då det är ett av mina absoluta favoritspel till konsolen så kan jag varmt rekommendera det.

Halo Reach var den sista speltiteln i Halo-serien som hyllade utvecklaren Bungie släppte och vilket spelet det är! Efterföljande spel är numera utvecklade av Microsofts egna 343 Industries och även om de håller bra kvalitet överlag så vågar jag påstå att Bungie är snäppet vassare i sina titlar.

Den som har uppgraderat sig med en Xbox One får dessvärre inte Halo Reach utan kan istället se fram emot Crimson Dragon coh Super Time Force. Tänk på att du får behålla spelen oavsett om du behåller Xbox Live Guld i framtiden eller inte, så passa på och ta ner spelen redan idag.

Nyhetskälla är Neowin

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.