Gratis Spotify Premium, Viaplay & HBO Nordic när du köper en Chromecast

google chromecast 2 rod gul svart

Köp en Chromecast och du kan ta del av fyra gratiserbjudanden som Google ger tillsammans med Spotify, Viaplay och HBO Nordic.


Om du köper (eller redan äger) en Chromecast får du chansen att prova Spotify Premium under två månader, Viaplay i två månader, HBO Nordic i två månader och Google Play Music i tre månader.

För att erbjudanden ska fungera måste du använda ett konto som inte använt dessa tjänster tidigare, så har du redan köpt Spotify Premium till ditt konto tidigare måste du registrera ett nytt konto för att använda dina erbjudanden.

Alla erbjudanden är tidsbegränsade men Google är generös med tiden. Spotify-erbjudandet slutar att gälla den 15 september 2016, så du måste ta del av erbjudandet innan dess för att få dina månader.


Lästips: Så får du ut mer av din Chromecast – 11 enkla tipsErbjudandet för Google Play Music slutar den 30 december 2016, HBO Nordic och Viaplay slutar båda den 29 januari 2017. Gott om tid att prova din Chromecast innan du tar ett erbjudande.

För att registrera dig för ett erbjudande använder du Chromecast-appen som du laddar ner till din telefon eller surfplatta. Alternativt kan du besöka den officiella webbsajten här för att läsa mer om villkoren, vilka erbjudande som gäller just nu och när de går ut.

kop en chromecast

Köp din Chromecast här