Gratis spel & 1 års Geforce Now när du köper Nvidia RTX 3070, 3080 eller 3090

nvidia geforce rtx 3000 illustration 2020

Om du köper ett grafikkort ur Nvidias nya RTX 3000-serien får du inte bara grafikkortet, utan även några extra godbitar som ska locka till köp. Vad sägs om spelet Watch Dogs Legion helt kostnadsfritt samt ett år med Geforce Now?

Lanseringen av nya Nvidia Geforce RTX 3000-serien var lika spektakulär som vi hade förväntat oss. Och lite till vågar vi lova. Extrem prestanda, mycket kraftfullare raytracing och en riktigt hygglig prislapp (åtminstone för 3070 och 3080).

Och som om inte det vore bra nog så kommer alla RTX 3000-korten med några extra fördelar som ska locka köparna.

Mellan den 17 september och 29 oktober får du även Watch Dogs Legion när du skaffar ett RTX 3000-kort. Det gäller både om du köper grafikkortet separat eller inbyggt i ett färdigt system. Tänk på att köpet måste göras från deltagande återförsäljare; du kan se hela listan här.

nvidia rtx dsll 20 illustration 2020

Att just Watch Dogs Legion är gratisspelet kommer knappast som en överraskning. Nvidia lyfte fram spelet på sitt evenemang som det perfekta spelet för flaggskeppsmodellen RTX 3090. Ett kort som kan driva Watch Dogs Legion i 8K-upplösning utan problem.

Du får även ett helt års gratis Geforce Now med start från datumet du registrerade dig för det kostnadsfria året. Tänk bara på att du måste anmäla dig före den 30 november för att erbjudandet ska gälla.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.