Google Pixel Buds 2 stöder realtidsöversättning & har Adaptive Sound

google pixel buds 2 product

Google Pixel Buds 2 är nya, äkta trådlösa in-ear-lurar som blir direkta rivaler med Apple AirPods. Den nya modellen är en stor uppgradering jämfört med föregångarna Pixel Buds och släpps under våren 2020.


  • Realtidsöversättning och upp till 24 timmars batteritid med laddningsetuiet
  • Saknar aktiv brusreducering men är istället mer tätslutande i öronen
  • Hybriddesign med specialventilering för skönare passform
  • Lästips: Google Nest Wifi är både router och smarthögtalare

Google Pixel Buds 2 använder en förbättrad hybriddesign som gör att ljud från omgivningen blockeras passivt. Det betyder att hörlurarna inte behöver en aktiv brusreducering som exempelvis Sony WF-1000XM3 har.

Hybriddesignen använder en speciel typ av ventilering som minskar känslan av att hörlurarna faktiskt sitter i öronen. Det ska göra dem mer bekväma vid användning under längre perioder.

Det medföljer flera olika storlekar på pluggarna för öronen. Om standardstorleken som sitter på från start inte passar kan användaren byta till en större eller mindre variant för bättre passform.

Google Pixel Buds 2 är vattentåliga och har Adaptive Sound-teknik

google pixel buds 2

Andra detaljer om Google Pixel Buds 2 är att hörlurarna är både svett- och vattentåliga, samt har Adaptive Sound-teknik som dynamiskt justerar ljudnivån efter omgivningen. Det finns även två mikrofoner i varje hörlur för telefonsamtal.


En intressant detalj är att Pixel Buds 2 har en röstaccelerometer som känner av vibrationer från käkbenet. Och den vägen kan Pixel Buds 2 identifiera tal.

Under presentationen av de nya hörlurarna lyfter Google fram stöd för realtidsöversättning av tal. Det är något ingen annan hörlurar på marknaden klarar idag, och potentialen är enorm för såväl turister i andra länder som personer som jobbar med människor som talar andra språk.

Google Pixel Buds 2 har en batteritid på maximalt fem timmar utan det tillhörande laddningsetuiet. Med laddningsetuiet hoppar batteritiden till 24 timmar.

Prislappen landar på 179 USD, vilket omräknat blir cirka 2 200 kronor inklusive moms. Pixel Buds 2 går att köpa i butik från våren 2020 och finns i färgerna Clearly White, Oh So Orange, Quite Mint och Almost Black.

Google Pixel Buds 2 vs Pixel Buds

google pixel buds 2017
Google Pixel Buds från 2017
EgenskaperPixel Buds 2Pixel Buds
Lanseringsår20202017
InlärningschipJaNej
RealtidsöversättningJaNej
BluetoothBluetooth 5.0 4.0
Äkta trådlösaJaNej
Batteritid5 timmar5 timmar
LaddningsetuiJaJa
Lanseringspris2 200 kronor1 950 kronor