Google Music nu också till IOS – snart på App Store!

google-logo

Google Music kommer snart att lanseras som applikation till IOS. Med den får man full tillgång till Google Play Music All Access som prenumerant och det betyder miljontals låtar till din Iphone, Ipad eller Ipod Touch direkt via Google. Egentligen var appen tänkt att lanseras under förra månaden, men lanseringen flyttades fram och inom de närmaste dagarna kan den nå App Store.

Det finns redan en webbapp för den som vill använda tjänsten i sin IOS-enhet, men det är en kraftigt begränsad upplevelse och inte alls i närheten av vad appen utlovar. Det som har stoppat den riktiga appen från lansering påstås vara riktigt envisa buggar – som nu äntligen har lyckats försvinna tack vare utvecklargruppen bakom Google Music. Håll koll på App Store – appen är där inom kort!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.