Apple uppdaterar Mail för att lösa Gmail-problem

apple-logo

Apple har släppt en uppdatering till Mail i OS X 10.9 Mavericks för att lösa flera av de problem som rapporterat av Gmail-användare. Uppdateringen finns tillgänglig via App Store och är en välkommen syn för alla de som noterat att Mail hoppas över vissa meddelanden när man synkroniserar mot Gmail eller visar felaktigt antal olästa hämtningar.

Här är de tre nyheter som följer med uppdateringen till Mail:

– Fixat: Problemet som hindrat Mail från att ta bort, flytta eller arkivera meddelanden för användare som har egna Gmail-inställningar.
– Fixat: Problemet som gjorde att Mail visade ett felaktigt antal över olästa meddelanden.
– Annat: Flera ospecificerade optimeringar och förbättringar har lagts till i Mail för att öka kompabiliteten och stabiliteten.

Personligen föredrar jag andra lösningar än Mail i OS X, exempelvis Airmail, Sparrow eller till och med Outlook när andan faller på. Men Mail är en mycket kompetent e-postklient som verkligen vuxit med åren och den är mer än duglig för de allra flesta e-postrelaterade funktionerna idag. Speciellt med tillägg.

Vilken e-postklient använder du? Eller du kanske föredrar att läsa din e-post direkt i webbläsaren?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.