Garmins mobilapp avslöjar nya träningsklockor för 2020

garmin logo 2019

Garmin Forerunner 955 kan släppas nästa år tillsammans med ett tiotal andra produkter. Det avslöjar koden i tillverkarens mobila app. Och vi har en ensam utvecklare att tacka för informationen.

  • Minst tio nya modeller på gång för 2020
  • Okänd och anonym källa
  • Information lades ut på Reddit
  • Oklart exakt när nya prylarna släpps

Under våren 2019 lanserade Garmin en rad nya produkter som idag finns på marknaden. Bland annat Forerunner 945, följt av högkvalitativa Fenix 6-serien som lanserades under augusti 2019. Och nu kommer information om en rad nya produkter för 2020.

De tre kanske största produktnamnen som avslöjats är Garmin Forerunner 955 / 955 LTE, Forerunner 745 och Fenix 6 Sport.

Samtidigt verkar det som att Garmin har tre nya varianter av Tactix på gång för nästa år. Dessa kallas just nu Delta, Sapphire och Solar i den koden till appen, vilket låter som interna kodnamn. Det finns även indikationer på en eller flera nya, smarta personvågar kallad Index Scale 2.

Andra enheter som nämns är Edge 130 Plus, Edge 1030 Plus och Lumen.

Givetvis är det inga konstigheter att man hittat information om de här enheterna eftersom Garmin ständigt utvecklar och lanserar nya produkter. Men det är ändå trevligt att få en indikation på vad som faktiskt kommer under 2020. Exakt vad som kommer under nästa år återstår att se.

En viktig detalj är att informationen ovan kommer från en okänd, anonym källa som säger sig ha hittat produkterna i koden till Garmins mobila app. Detaljer lades ut på webbsajten Reddit, men informationen har sedan dess tagits bort. Varför är oklart, men det vore inte helt otroligt att Garmin har något med den saken att göra.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.