Galaxy Note 20: Kan få en skärm som är bättre än den till Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20

Samsung har marknadens absolut bästa skärm i Galaxy S20 Ultra. Åtminstone enligt webbsajten DisplayMate. Men kanske blir inte modellen långvarig på tronen – för Galaxy Note 20 väntas bli snäppet vassare.


Samsung har inte avslöjat några officiella uppgifter om kommande Galaxy Note 20. Däremot har vi fått inofficiella, påstått läkta uppgifter från kända Iceuniverse som vi Twitter avslöjar detaljer kring Galaxy Note 20.

Mer specifikt detaljer kring skärmen som påstås vara snäppet bättre än den till Galaxy S20 Ultra. En mobiltelefon som redan har marknadens bästa skärm enligt webbsajten DisplayMate.

Eftersom skärmen är den mest använda delen på en modern mobiltelefon så är det givetvis en viktig nyckelkomponent. Och om Galaxy Note 20 får en så bra skärm att den klår skärmen till Galaxy S20 Ultra så vet vi att den blir riktigt speciell.

Exakt vilka förbättringar som gäller är lite oklart. Enligt Iceuniverse handlar det främst om optimeringar, en del kring uppdateringsfrekvensen på 120Hz som används i S20 Ultra-skärmen.


Det kommer att trickla ut mer information om Galaxy Note 20 innan den stundande lanseringen i juli. Det är åtminstone månaden då nya modellen ryktas släppas. Räkna att prislappen blir skyhög och prestandan i absolut toppklass; dessutom lär Galaxy Note 20 ha samma styluspenna som sina föregångare.